Om QR-PETS
Tilbage til forsinden af QR-Pets.dk

QR-pets som ejes af Pet-group


QR-pets er skabt for at styrke online dyrevelfærd. 


Dette gør QR-pets blandt andet ved at tilbyde services til dyrehandlere, grossister, importør og eksportør i form at QR-kort som er monteret på akvarie, bur eller terrarie. På kortet findes et billede af det dyr som er bag kortet. En pinkode som gør det muligt at søge dyret online i vores galleri. En QR kode – som gør det muligt at læse en pasningsvejledning på en smarttelefon eller tablet. Både offline og online. QR-pets vejledninger udleveres digitalt, altså er uden brug af kopier og de store mængder af papirer som man før skulle udlevere.  Samtidig så er der online mulighed for at bestille ekstra kort til forretningen – og via QR-pets er du altid opdateret med pasningsvejledninger.


Et forum og FAQ over de mest stillede spørgsmål om dyr, sygdomme, leveforhold, biotoper, lovgivningen, ect. Vær opdateret omkring pleje, medicinering og alternativ sygdomsbekæmpelse.

 

Men der er mere, QR-pets tilbyder gennem Pet-group, også foreninger og forretningen en kalenderfunktion (PET-cal) hvor man kan have oversigt over messer, dyrenes dag, aktioner mv. således at man som bruger altid er opdateret om hvad der sker både lokalt, men også i hele landet eks. Messer, udstillinger, foredrag, fællesmøder, mv.


Vi tilbyder også en nem og simpel uddannelse af dit personale – de kan bruge systemet til at lære om de enkelt dyr og vil altid være ajour med den seneste data. Og derved kan personalet yde den bedste service og vejledning.


Pet-group.dk


Poul-Erik Kristensen - Ejer og administrator

René Hugo Kløve -     Webmaster & koordinator

Heidi Marie Kløve -   Marketing og editor