Aktiviteter

QR-pets holder ofte foredrag og underviser personalet og kunder i de forskellige dyreforretninger i brugen af QR-pets, Det lille latin kursus, Opstart af akvariehold, osv.


Det er for os meget vigtigt at man får en god oplevelse og mere viden om de enkle dyr, når man bruger vores system og galleri. Pasningsvejledningerne og linket til statens officielle pasningsvejledninger er med til at sikre at du og dit kæle- og hobbydyr får en god start, et langt liv og fremfor alt den korrekte pleje. Det er online dyrevelfærd.


I menuen "aktiviteter" finder du der forskellige aktiviteter vi er med til. Både nogle af dem vi har været med til, men vigtigst dem vi skal med til. Hvad enten det er afholdte foredrag, undervisning eller som deltagere i eks. DYRENES DAG, Skulle vi mangle nogle arrangementer, så er du meget velkommen til at sende os en mail.


Under samme menu knap finder du også de konkurrencer der løber af stablen for tiden. Eks. konkurrencen mellem Viborg Akvarie Forening og Randers Akvarie Forening, Plantorama’s scanner konkurrence.


Alle disse aktiviteter er alle for at få mere viden om vores kæle- og hobbydyr. Det er online dyrevelfærd.


Poul-Erik Kristensen / QR-pets