Dyrenes dag Plantorama Randers
Tilbage til forsinden af QR-Pets.dk

Plantorama Randers bød velkommen til Dyrenes dag den 11. februar 2018, sammen med QR-pets var der budt velkommen til en yderst spændende dag i kæledyrenes tegn - med alt fra reptiler, katte, fisk og planter.


Mange kom og fik en hyggelig snak med de mange hobbyfolk som var tilstede. Lærte om pasning gennem QR-pets pasningvejledninger - scannede qr koderne i butikken og deltog i konkurrencen om spændende præmier sponseret af Plantorama. QR-PETS takker de mange som besøgte vores stand.

Plantorama Randers har et butiksareal på over 4.000 kvm og forhandler alt til hus, have og dyr: stueplanter, haveplanter, boligtilbehør, brugstkunst, haveredskaber, dyrefoder og kæledyr.


Centeret er kendetegnet ved at have et bredt udvalg og en gunstig beliggenhed mellem andre centre og store butikker, såsom Harald Nyborg, Elgiganten, Jem & fix, Idemøbler og Randers storcenter.

Velkommen til dyrenes dag 11 februar 2018

QR-pets er et dansk udviklet online/offline system, udviklet af Pet-group Ivs, som sammen med links til Fødevarestyrelsens pasningsvejledning, opfylder krav om udlevering af pasnings vejledninger.

Pet-group.Ivs ejer alle rettigheder til vores tekster og billeder. Eftertryk eller kopiering er ikke tilladt.