Konkurrencetid Randers Vs. Viborg
Tilbage til forsinden af QR-Pets.dk

               Randers akvarie Forening     

                                                               Vs.         Viborg Akvarie Forening


Denne konkurrence er slut, Vinderen Randers Akvarieforening. vi kommer snart med en ny konkurrence - så se ind under aktiviteter snart - tilmeld jer vores nyhedsbrev følg med i din forening. måsker er det jeres som vinder næste gang


VIND gevinster til medlemmerne.   Gevinster administreres af den vindene forening. Udover gevinsterne har den vindene forening ”håneretten” over den anden forening.

Der udloddes 2 gavekort til den lokale dyrehandel.  Rander’s vedkommen er det hos Plantorama og for Viborg’s vedkommen er det hos Bonnie Dyrecenter.  1 x 500 kr.  1 x 250 kr. 1. præmien vindes af Randers akvarieforening, 2 præmien vindes af Viborg akvarieforening.. PETt-group stod for registreringen og optælling. Resusltatet ses nedenfor.


Alle scanninger tæller, også dem med slanger, kæledyr, fugle osv. Denne lille konkurrence viser også hvor aktive medlemmer er, og hvor meget de støtter den lokale dyrehandler.Viborg  2 pladsen


2732

Randers Vinder


3212

QR-pets er et dansk udviklet online/offline system, udviklet af PET-group Ivs, som sammen med links til Fødevarestyrelsens pasningsvejledning, opfylder krav om udlevering af pasnings vejledninger.

PET-group.Ivs ejer alle rettigheder til vores tekster og billeder. Eftertryk eller kopiering er ikke tilladt.